1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. Avtomobil ochima dytyny
ШВИДКІ ДІЇ

Автомобіль очима дитини

Toyota вітає переможців конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2017»

24 березня 2017 року у Києві відбулася церемонія нагородження переможців П’ятого Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2017».

Урочистий захід проходив у затишній атмосфері дитячого розважального центру. Переможців та їхніх батьків привітав генеральний директор ПІІ «Тойота-Україна» Аібара Такахіде (Aibara Takahide).

«Вражаючою відмінністю цьогорічного конкурсу стало те, що у багатьох роботах були відображені місія та принципи Toyota. Інновації, креативні ідеї, рішення екологічних проблем – під час створення автомобіля мрії кожен із учасників показав свою соціально-відповідальну позицію та бачення майбутнього. Надихаючись участю команди Toyota з автомобілем Toyota Yaris у чемпіонаті світу з ралі, дітлахи намалювали безліч футуристичних засобів пересування. Цілком імовірно, колись вони підкорюватимуть гоночні траси.

Рекордна кількість учасників та їхніх робіт дає нам наснагу на подальшу роботу і постійне вдосконалення. Технологічні та інноваційні сфери нашого життя розвиваються дуже швидко, тож ми повинні тримати руку на пульсі, аби досягати нових вершин і приймати нові виклики», – зазначив Аібара Такахіде у своїй промові.

Після офіційної частини та церемонії нагородження наші переможці поринули в атмосферу розважального центру та отримали змогу випробувати себе у різних заняттях і професіях.

ПІІ «Тойота-Україна» щиро дякує всім учасникам П’ятого Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2017» та вітає переможців!