1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. Ten million Toyota hybrids
ШВИДКІ ДІЇ

Переосмислення тенденцій oбсяг продажу гібридних автомобілів Toyota сягнув 10 мільйонів одиниць

З моменту випуску першої гібридної моделі Prius уже протягом двадцяти років рівень продажу гібридних авто продовжує зростати. Оскільки обсяг світових продажів гібридних автомобілів Toyota сягнув десяти мільйонів одиниць, ми з гордістю повідомляємо про ще одну хвилю стрімкого зросту у цьому сегменті.

Ми є абсолютними лідерами продажу та виробництва гібридних авто в Європі. Кількість гібридів Toyota складає більше 70 відсотків усіх транспортних засобів з альтернативною технологією приводу, у порівнянні з усіма іншими гібридами, плагін гібридами та електроавтомобілями загалом, які продаються на континенті.

Своїм успіхом на основних ринках Європи вважаємо зріст продажу гібридних автомобілів у 2016 році: Auris на 60%, Yaris на 42% та RAV4 на 41%.

Майже 80% отриманих замовлень припадає на новий Toyota C-HR, який також є гібридним!

З розвитком виробництва найчисельнішої лінії гібридних автомобілів зокрема 15 моделей Toyota та Lexus показник продажу в 2016 році зріс майже удвічі. На сьогодні рівень продажу гібридних авто входить до трійки лідерів усіх продажів на європейському континенті в 2016 році, тож ми на правильному шляху до досягнення мети - збільшення продажів гібридних авто в Європі до 2020 року на 50%.

Ми обіцяємо розробляти та надавати все якісніші продукти й послуги на європейському континенті в рамках філософської концепції Toyota Global Vision. Гібридні автомобілі продовжуватимуть відігравати важливу роль у зниженні впливу транспортних засобів на навколишнє середовище.

У світовому масштабі в гібридах Toyota знижено об'єми викидів СО2 на 77 мільйонів тонн та споживання палива на 29 мільйонів кілолітрів

Найближчим часом автомобільна корпорація Toyota планує випустити низку нових гібридних автомобілів. Нові інноваційні моделі продовжуватимуть дарувати посмішки клієнтам з усього світу.