1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. premiya-ichiban-2020
ШВИДКІ ДІЇ

Премія Ichiban 2020

Дилерський центр Toyota «Мотор-Олві» у Кропивницькому отримав престижну нагороду

Цьогоріч український дилерський центр Toyota «Мотор-Олві» у Кропивницькому отримав нагороду Ichiban 2020. Міжнародна премія Ichiban, започаткована у 2007 році, у перекладі з японської означає «номер один». Щороку її присуджують найкращому дилерському центру Toyota в країнах Європи, що демонструє високий рівень надання послуг і клієнтоорієнтованість.

Через пандемію коронавірусу церемонія нагородження Ichiban 2020 відбулася у віртуальному форматі. 3 липня найкращі дилерські центри Toyota приєдналися до трансляції з головного офісу «Тойота Мотор Європа» у Брюсселі. Співробітники «Мотор-Олві» також зібралися у дилерському центрі Toyota, щоб отримати нагороду і відсвяткувати перемогу у рідних стінах.

«Хоч цьогорічна церемонія проводиться онлайн, наша основна мета залишається незмінною — ми зібралися тут для того, щоб визнати ваші досягнення нагородженням премії Toyota 2020 Ichiban», — зазначив Метт Гаррісон, виконавчий віцепрезидент Toyota Motor Europe.

Японське слово «Ichiban» запозичене з вислову «Okyaku sama Ichiban», котрий перекладається як «клієнт — понад усе». Щоб обрати найкращих, цього року дилерські центри Toyota також оцінювалися за рівнем залученості співробітників, рівнем ескалації скарг клієнтів, дотриманням принципів Кайдзен і впровадженням TSM ToolBoх.

За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з умовами акцій і цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.