1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. prypynennia-upovnovazhenoi-diialnosti
ШВИДКІ ДІЇ

Припинення уповноваженої діяльності дилера продукції Toyota

Повідомлення про припинення уповноваженої діяльності дилера продукції Toyota

Toyota дбає про своїх клієнтів і повідомляє про наступне припинення уповноваженої діяльності дилера щодо продукції Toyota та зміни у переліку уповноважених дилерів Toyota в Україні.

30 червня 2021 р. закінчиться термін призначення та діяльності ТОВ "АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ "СІВЕР-АВТО" (з місцезнаходженням за адресою: Україна 14029, м. Чернігів, проспект Миру, буд. 167) у статусі уповноваженого дилера щодо продукції Toyota в Україні. З 1 липня 2021 р. ТОВ "АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ "СІВЕР-АВТО" припинить офіційну діяльність із продажу, сервісного обслуговування (зокрема, виконання регламентного технічного обслуговування та гарантійного ремонту за зобов’язаннями виробника) щодо продукції Toyota.

З огляду на зазначене, у разі необхідності звернення до офіційного дилерського центру Toyota з усіх та будь-яких питань придбання, експлуатації, ремонту і сервісного, в тому числі гарантійного, обслуговування автомобілів та іншої продукції Toyota в Україні просимо звертатися до офіційних дилерських центрів Toyota, що діють в Україні, перелік яких міститься на цьому сайті за посиланням.

У разі призначення уповноваженого дилера у м. Чернігів, про це буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення на цьому сайті Toyota в Україні.