1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. toyota-skills-academy
ШВИДКІ ДІЇ

«Академія Майстерності Тойота»

Відбувся перший запуск  програми розвитку «Академія Майстерності Тойота»*

ПІІ «Тойота-Україна» було проведено першу хвилю програми розвитку «Академія Майстерності Тойота», церемонія закриття якої відбулася 19 листопада 2021 року   .

Програма розвитку «Академія Майстерності Тойота» — проактивна форма взаємодії бізнесу та суспільства, спрямована на адаптацію молодого покоління до сучасного ринку праці. В умовах непередбачуваної економічної ситуації та мінливих трендів, талановитій молоді як ніколи потрібна впевненість для подальшого професійного  розвитку. Молоді важливо   реалізовувати свій потенціал, швидко пристосовуватися до нових потреб та зростати в особистому та професійному плані.

За пошук талановитої молоді   взялось ПІІ «Тойота-Україна». Пілотний проєкт програми «Академія Майстерності Тойота» був запущений за співробітництва із двома  закладами освіти— Барським фаховим коледжем транспорту і будівництва НТУ та Молодіжним Центром Св. Івана Боско у Львові. Учасників обирали з-поміж студентів за рекомендацією керівництва закладів освіти. Окремо кожен з них мав продемонструвати власну зацікавленість та мотивацію.

Протягом 5 тижнів провідні фахівці ПІІ «Тойота-Україна» залучали групу із 6 талановитих студентів до бізнес-атмосфери та ділилися професійними навичками механіка, рихтувальника, маляра та сервісного консультанта. Компанія забезпечила створення сучасних умов для професійної взаємодії з учасниками, а також їх комфортного перебування протягом усього процесу обміну знаннями та досвідом.

Завершивши участь , кожен із студентів прийняв участь в урочистій церемонії закриття першої хвилі програми розвитку «Академія Майстерності Тойота» . Під час церемонії студенти отримали привітання та напутні слова від генерального директора ПІІ «Тойота-Україна» Юкічі Маруяма та координатора програми генерального менеджера департаменту з якості сервісу та концепції «Клієнт перш за все» ПІІ «Тойота-Україна» Ігоря Ксендзюка.

Мета програми «Академія Майстерності Тойота»   — соціальна. Студентів  заохочують до розвитку, даючи можливість на певний час поринути у внутрішню кухню провідної міжнародної компанії та перейняти досвід у справжніх професіоналів своєї справи. Студенти повинні були проявити головне — лідерські якості, адже саме на їх розвиток спрямована програма.

Таким чином  «Тойота-Україна» заохочує студентів не тільки до продовження професійного розвитку  за фахом, а й до подальшої співпраці.

Це  є лише початок цікавої та довготривалої історії програми «Академії Майстерності Тойота». Надалі програма розширюватиме свою географію та кількість учасників, залучаючи все більше студентів та  закладів освіти до співпраці та формуючи професійну спільноту  на всій території України.

* Програма не є конкурсом/ заходом рекламного характеру та передбачає організацію проходження практики учнями закладів освіти на умовах договору з таким закладом, надання освітніх послуг не передбачається.