1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. zaversheno-pryimannia-robit
ШВИДКІ ДІЇ

Завершено приймання робіт на Дев’ятий національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021»

Завершено приймання робіт на Дев’ятий національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021», цей етап провели з 21 грудня 2020 року по 5 лютого 2021-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Усі малюнки учасників отримали й зареєстрували у дилерських центрах. Найближчим часом роботи опублікують на офіційному сайті конкурсу.

Загалом переможців творчого змагання «Автомобіль твоєї мрії» у трьох вікових категоріях визначатиме незалежне журі, зокрема:

Роман Мінін – український художник-монументаліст, графік, стрит-артист, фотограф, автор об’єктів та інсталяцій; його роботи демонстрували на багатьох виставках в Україні та за кордоном, а цього року Роман став амбасадором конкурсу;
Марина Карпій – відома українська фотографиня, блогерка, Марина працює у жанрах portrait та wedding, а також співпрацює з багатьма українськими та світовими брендами; 
Сергій Майдуков – видатний український ілюстратор, художник, його роботи прикрашають обкладинки та сторінки всесвітньо відомих видань, серед яких The Washington Post, The Guardian Weekly, The New Yorker, The Diplomat, The Architectural Review, The Boston Globe.

Результати конкурсу опублікують на офіційному сайті dreamcar.toyota.ua до 05 березня 2021 року.

Організатор Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021» – офіційний дистриб’ютор Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».