1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. 25th-anniversary-hybrid
ШВИДКІ ДІЇ

Toyota відзначає 25 років гібридних технологій

Через 25 років після виходу в світ першого фірмового гібрида Toyota залишається новатором у розробці гібридних технологій і беззаперечним лідером продажів у Європі та в усьому світі.

Ось уже чверть століття Toyota створює технології мобільності завтрашнього дня. А почалося все 10 грудня 1997 року, коли стартував випуск першого в світі серійного гібридного автомобіля Toyota Prius. Ця модель, назва якої у перекладі з латинської означає «той, що попереду», змінила правила гри на світовому автомобільному ринку та стала взірцем для наслідування.

Протягом цього часу Toyota не зупинялася на досягнутому. Компанія створила спортивну гібридну систему для гоночних автомобілів і значно розвинула модельний ряд електрифікованих автомобілів.

Окрім Prius, самозарядні бензиново-електричні гібридні силові агрегати доступні і в Україні на культових моделях бренду:  Toyota Yaris , Toyota Yaris Cross, Toyota Corolla, Toyota Camry, Toyota C-HR, Toyota RAV4, Toyota Highlander. До того, популярний міський кросовер RAV4 нині постачається з Плаг-ін гібридною силовою установкою, тобто його можна підзаряджати від звичайної розетки.

Гібридний електричний, Плаг-ін гібридний, на паливних елементах і повністю електричний — сьогодні Toyota має чотири різні електрифіковані силові агрегати. Всі вони покликані зменшити відсоток викидів парникових газів та інших шкідливих речовин, аби допомогти створити кращий світ майбутнього.

25 років тому Toyota розпочала гібридну революцію. А вже сьогодні електрифікована Toyota доступна для кожного.

*автомобілі , що представлені на зображенні та у відео не доступні до замовлення та купівлі в офіційних дилерських центрах на території України.