Згода на обробку персональних даних в базі персональних даних «Клієнтський файл»

Проставляючи підпис у наряд-замовленні та/або надаючи згоду на проведення тест-драйву (шляхом підписання анкети, угоди про проведення тест-драйву чи додатку до неї тощо), я (надалі також «Клієнт») надаю свою однозначну згоду на обробку (збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, оновлення, використання та поширення, знеособлення та знищення тощо) добровільно наданих мною персональних даних, а саме: ідентифікаційних даних (прізвище, ім'я, по батькові), особистих відомостей (дата народження, стать тощо), контактної інформації (номери телефонів, електронні та поштові адреси тощо), паспортних даних (серія та номер паспорту, ким і коли виданий), адреси місця реєстрації та проживання, реєстраційного номера облікової картки платника податків (податковий номер), даних про транспортний засіб (марка, модель, колір та номер кузова (VIN), державний реєстраційний номер, рік випуску, дату продажу, пробіг на момент візиту, причини звернення: технічне обслуговування, поточний ремонт, гарантійний ремонт і т.ін.), ідентифікаційних даних користувача консьєрж сервісу, даних посвідчення водія, відомостей про склад і членів сім'ї, відомостей про місцеперебування та/або шляхи пересування (за умови користування послугою GPS - стеження та/або автомобілем, обладнаним відповідним функціоналом), інших персональних даних, необхідних для реалізації визначеної нижче мети обробки, Підприємству з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 («Володілець»), від імені якого дані можуть збирати та обробляти уповноважені дилери продукції Toyota та/або Lexus («Розпорядник»), з метою забезпечення реалізації господарських та цивільноправових відносин у сфері торгівлі товарами та послугами, зокрема, але не обмежуючись, продукцією під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), надання сервісних, гарантійних та інших супутніх послуг, маркетингової діяльності та діяльності з просування зазначеної продукції, досліджень ринку та споживацького попиту та інших цілей, сумісних з наведеною вище метою, на наведених нижче умовах:

Клієнт цим підтверджує, що:
  • Надані Клієнтом персональні дані для реалізації зазначеної у цій Згоді мети обробки можуть поширюватись та передаватись, в тому числі за кордон (незалежно від країни), афілійованим особам Володільця, зокрема, будь-яким компаніям групи Toyota, дилерам, компаніям-партнерам, а також іншим особам, яких Володілець визначає самостійно, і які час від часу залучаються в межах визначеної цією Згодою мети обробки.
  • Також цим Клієнт надає згоду на отримання ним від усіх зазначених вище осіб повідомлень рекламно-інформаційного характеру з метою запису на тест-драйв та проходження тест-драйву автомобіля, запису на сервіс та здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування продукції під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), досліджень ринку та споживацького попиту тощо.
  • Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання окремого повідомлення Клієнту;
  • Клієнт повідомлятиме Володільця про зміну своїх персональних даних, із наданням, за необхідності, документального підтвердження.
  • ця Згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки. Відкликання Згоди матиме наслідком припинення обробки персональних даних Клієнта на підставі цієї Згоди та може спричинити неотримання Клієнтом певної інформації про Володільця, вказані вище товари та/або послуги.

Клієнт цим повідомлений про Володільця, склад, зміст та мету обробки своїх персональних даних, а також про осіб, яким передаються його персональні дані, свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»: (I) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; (II) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані; (III) на доступ до своїх персональних даних; (IV) отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; (V) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних, (VI) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; (VII) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; (VIII) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; (IX) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; (X) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; (XI) відкликати згоду на обробку персональних даних; (XII) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; (XIII) на захист від автоматизованого рішення, яке має для Клієнта правові наслідки.

Дивіться також

C-HR: у новій версії GR SPORT C-HR: у новій версії GR SPORT Toyota C-HR у 2021 році поповниться комплектацією зі спортивним дизайном — GR SPORT Cвітова прем’єра нового Toyota Land Cruiser Cвітова прем’єра нового Toyota Land Cruiser 9 червня 2021 року в Дубаї Toyota влаштувала світову онлайн-прем’єру абсолютно нового Land Cruiser 300-ї серії. Повідомлення про припинення уповноваженої діяльності дилера продукції Toyota Повідомлення про припинення уповноваженої діяльності дилера продукції Toyota 30 червня 2021 р. закінчиться термін призначення та діяльності ТОВ "АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ "СІВЕР-АВТО" у статусі уповноваженого дилера щодо продукції Toyota в Україні Приймання замовлень на новий фургон Toyota Proace City Приймання замовлень на новий фургон Toyota Proace City У мережі офіційних дилерів Toyota розпочато приймання попередніх замовлень на новий фургон Proace City.