1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. Toyota hybrid skill contest
ШВИДКІ ДІЇ

Toyota Hybrid Skill Contest

Подія була сконцентрована навколо гібридних технологій

Які набувають усе більшої популярності серед українських споживачів.


11 липня 2017 року в Києві відбувся фінал конкурсу професійної майстерності Toyota Hybrid Skill Contest. Конкурс було організовано ПІІ «Тойота-Україна», офіційним імпортером автомобілів Toyota і Lexus в Україні. Як очевидно з назви, подія була сконцентрована навколо гібридних технологій, які набувають усе більшої популярності серед українських споживачів.


Гібридні технології від Toyota сьогодні вважаються одними з найбільш прогресивних з усіх наявних. Компанія є флагманом у їхньому розвитку, пишаючись відмінними показниками продажів авто в Європі та в цілому світі. Всі елементи інноваційної гібридної системи працюють автоматично, без участі водія ‒ від заряджання високовольтної батареї перетворенням енергії руху на електроенергію і до перемикання між бензиновим двигуном та електромотором. Гібридні автомобілі використовують менше пального, вони більш екологічні та практично безшумні. При прискоренні чи русі на високій швидкості автомобіль використовує синергію потужності ДВЗ та гібридної системи для отримання високих динамічних показників.


Toyota приділяє велику увагу підготовці професіональних механіків, працівників сервісних центрів, а також навчанню продавців-консультантів, які надають клієнтам інформацію про гібридні технології, вичерпно розповідаючи про їхні переваги й актуальність.


Гібриди настільки важливі, що Toyota створила окремий конкурс, не поєднуючи його з іншими змаганнями. Це перший в історії «Тойота-Україна» подібний захід, проведення якого планується зробити щорічним.


Toyota Hybrid Skill Contest проходив у декілька етапів, під час яких учасники демонстрували високий рівень кваліфікації та професіоналізму. За результатами відбіркових турів було відібрано 10 фіналістів. Ними стали:

 • Олександр Гончар, Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві»;
 • Денис Бовкун, Тойота Центр Харків «Артсіті»;
 • Володимир Карандей, Тойота Центр Івано-Франківськ «Класик-Авто»;
 • Олександр Малецький, Тойота Центр Біла Церква «Автосаміт»;
 • Микола Кіцул, Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс»;
 • Андрій Севастьянов, Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс»;
 • Микола Гордовий, Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві»;
• Валентин Савченко, Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор»;
 • Євген Кононенко, Тойота Центр Київ «Автосаміт»;
• Дмитро Теляшенко, Тойота Центр Харків «Автоарт».


11 липня всі фіналісти з’їхалися до Києва, щоб взяти учать у фінальних випробовуваннях. Кожен учасник повинен був проконсультувати клієнта, який прийшов до салону, щодо Toyota RAV4 Hybrid, розповісти і продемонструвати переваги гібридних технологій та автомобіля у цілому. Наступним завданням стало надати консультацію телефоном.


За результатами фіналу переможні місця розподілилися наступним чином.

І місце ‒ Валентин Савченко, «Алмаз Мотор», Дніпро;
ІІ місце ‒ Євген Кононенко, «Автосаміт», Київ;
ІІІ місце ‒ Володимир Карандей, «Класик-Авто», Івано-Франківськ.


Переможець, окрім цінного подарунку, також отримав можливість здійснити поїздку до Іспанії на етап чемпіонату світу з авторалі WRC Rally de Espana, де команда Toyota займає одну з провідних позицій.


Переможців конкурсу визначало поважне журі, до складу якого увійшли представники ПІІ «Тойота-Україна». Вони подякували всім учасникам за активність, оцінили їхній високий професіоналізм та висловили сподівання, що гібридні автомобілі Toyota й надалі будуть популярними серед прогресивних українських споживачів.


За додатковою інформацією щодо Toyota включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.