1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. 7-th-national-dream-car-art-contest
ШВИДКІ ДІЇ

Розпочався сьомий національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019»

З 16 листопада 2018 року до 16 січня 2019 року триває Сьомий національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.


Запрошуємо дітей віком до 15 років взяти участь у конкурсі малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» від компанії Тойота-Україна. Для участі в конкурсі необхідно підготувати кольоровий малюнок на тему «Автомобіль твоєї мрії» та подати його до офіційного дилерського центру Toyota в Україні. Робота учасника має бути виконана фарбами, олівцями, маркерами, фломастерами або іншими засобами для малювання (окрім застосування цифрових технологій) у форматі А3 або А4. Заявку можна отримати та заповнити в будь-якому дилерському центрі Toyota в Україні чи завантажити її з офіційного сайту конкурсу та заповнити самостійно.
До конкурсу приймаються лише підписані заявки, заповнені на комп’ютері.


Конкурс проходить серед дітей віком до 15 років у таких вікових категоріях: 

  • 1-ша категорія — діти віком до 7 років; 
  • 2-га категорія — діти віком від 8 до 11 років; 
  • 3-тя категорія — діти віком від 12 до 15 років включно.

Переможців конкурсу «Автомобіль твоєї мрії» визначатиме професійне журі, до складу якого увійшли мистецтвознавці та лідери думок в арт-сфері: 

  • Роман Мінін, український живописець, графік, стрит-артист, фотограф, автор об’єктів та інсталяцій; учасник і організатор фестивалів стрит-арту; номінант премії PinchukArtCentre (2013). Його роботи демонструвалися на багатьох виставках в Україні та за кордоном.
  • Максим та Юлія Волошини, засновники галереї сучасного мистецтва Voloshyn Gallery. У 2015 році Forbes включив їх до ТОП-30 українських колекціонерів і до рейтингу 30 успішних українців, яким ще не виповнилося 30. 
  • Вікторія Костів, співвласниця дитячої арт-студії Shkinder, яка існує вже шість років; улюблений педагог у наймолодших учнів.

Результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті www.dreamcar.toyota.ua 12 березня 2019 року.


Роботи переможців національного конкурсу будуть подані для участі у світовому конкурсі, організатором якого є компанія Toyota Motor Corporation. Головний приз світового конкурсу — подорож переможця разом з одним із батьків або іншим законним представником на офіційну церемонію нагородження світового конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» до Японії, яка відбудеться в серпні 2019 року. Результати світового конкурсу будуть опубліковані на сайті www.dreamcar.toyota.ua в серпні 2019 року.


Організатором Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» є офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».

Toyota. Уяви майбутнє

Детальні умови та Офіційні правила конкурсу — на сайті www.dreamcar.toyota.ua