Нік Бріл – шеф-кухар і власник ресторану The Jane в Антверпені (Бельгія), що вже відзначений двома зірками Мішлен. Він справжній віртуоз на кулінарній сцені та у своїй справі поєднує постійну жагу до подальшого вдосконалення з безмежним ентузіазмом і готовністю виходити за межі.
Нік Бріл – шеф-кухар і власник знаменитого ресторану The Jane в Антверпені (Бельгія), що вже відзначений двома зірками Мішлен. №89 у списку "50 найкращих ресторанів світу", оцінка 18/20 за версією ресторанного гіда Gault&Millau тощо. Нік – відомий діджей і завзятий мандрівник, а також вірний сім'янин. Що мотивує його у житті та роботі? Які виклики він ставить перед собою, щоб не стояти на місці?
Ми супроводжуємо Ніка до Японії, де він пізнає японську культуру їжі. У поїздці Нік познайомиться з суші-майстром з ресторану, удостоєного зірки Мішлен. Наш герой дізнається про життєву філософію Кайдзен, яка полягає у постійному вдосконаленні, і про її застосування у роботі шеф-кухаря. Він також відкриє чудову японську традицію майстерності і знайде нове натхнення, яке зможе привезти додому.