1. Discover Toyota
  2. Новини
  3. start-prodazhiv-novogo-rav4
ШВИДКІ ДІЇ

Новий Toyota RAV4

В Україні стартували продажі нового Toyota RAV4

Починаючи з 9 лютого 2019 року, українці можуть безпосередньо ознайомитися з характеристиками та придбати новий автомобіль RAV4 п’ятого покоління в усіх дилерських центрах мережі Toyota в Україні.

Toyota представляє революційний RAV4, у якому поєднуються характеристики попередніх автомобілів компанії та інноваційні зміни, завдяки яким кросовер став ще більш стильним, динамічним та надійним.

RAV4 – це перший автомобіль, розроблений на новій платформі Toyota New Global Architecture (TNGA). Новітня технологія забезпечила RAV4 низький центр тяжіння та легку вагу, що значно покращило його збалансованість і стійкість. Використання платформи TNGA також дозволило розширити внутрішній простір автомобіля і багажного відсіку та зменшити передній і задній звиси.

Розробники нового RAV4 приділили особливу увагу безпеці. Зокрема, автомобіль обладнано допоміжною системою безпеки Toyota Safety Sense другого покоління, інтелектуальним адаптивним круїз-контролем (iACC), системою сповіщення про з’їзд зі смуги руху із функцією повернення у смугу руху (LDA w/SA), системою зчитування дорожніх знаків (RSA) тощо.

В Україні RAV4 буде доступний з новими високоефективними двигунами з комбінованим впорскуванням Dynamic Force на вибір: 2,0-літровим двигуном* або 2,5-літровою гібридною силовою установкою*.

Автомобіль RAV4 Hybrid оснащено новою 2,5-літровою гібридною силовою установкою. Її потужність досягає 218 к.с. (160 кВт) для переднього привода та 222 к.с. (163 кВт) для повного привода. Батарея гібридної установки заряджається автоматично та не потребує електромережі.

Завдяки системі повного привода з направленим розподілом крутного моменту (Dynamic Torque Vectoring) RAV4 легше долає перешкоди. Модернізована гібридна система AWD-i для повноприводного RAV4 Hybrid допомагає оптимізувати можливості автомобіля при русі за межами міста.

За детальною інформацією щодо нового кросовера Toyota RAV4, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

*Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.